Recenzie Fiskars X10
0% | (0) | |
0% | (0) |
Odporúčania od zákazníkov
Všetky recenzie Fiskars X10
- výborná ergonómia,vyváženie pracovného nástroja, uhlové pomery rezného-štiepacieho klina - sekery, dobrý grip, plastové púzdro na sekeru
- vrstva PTFE sa časom zoderie, samozrejme je to nevyhnutná vec, treba sa o sekeru postarať
Fiskars je svetovo preverená kvalita, dlhé roky je to značka kvality, kvalitne sparacovaná fínska oceľ v spojení s novým materiálom použitým na rukoväť tvoria harmonický celok. Práca s kvalitným nástrojom je potešenie, je veľmi dôležité vedieť sa správne postaviť k robote, ale nemenej dôležité je to s akým náradím človek pracuje. Sekera je vhodná na použitie v lese pri výrobe palivového dreva-odvetvovania, jé dobré ju mať v aute pri ceste do lesa, na záhradu alebo len tak po ruke. Cena tohto výrobku nieje nízka, ale zodpovedá kvalite a oproti kamenným obchodom je "neporovnateľná". Som rád že som zainvestoval do tejto sekery a v tomto obchode.
- Skvelý dizajn,
- dobrý chýr o trvanlivosti
- Som prekvapený, že sekera si vďaka inej konštrukcii čepele vyžaduje trochu inú techniku rúbania palivového dreva (ale rýchlo si zvykám)
Kombinácia dizajnu, očakávanej trvanlivosti a výraznej cenovej úspore skvelý typ pre každého, kto kúri drevom, nie len chalupára.
Zobrazujem 1 - 6 zo 6 recenzií