Najnovšie recenzie zo sekcie Sekery
- Možno cena
- Kempingová sekera na obtínanie konárov, zatĺkanie kolíkov, štiepanie niečoho malého z mäkkého dreva. Viac od toho nečakajte.
Od výrobcu to prišlo tak tupé, že táto sekera odskakovala od jabloň. kláta pri pokusoch ju doň zaťať. Musel som to naostriť brúsnym kameňom. Potom to ako-tak rúbe. Obtínal som s tým smrekové konáre od kmeňa, ale neskúšal som to na tvrdšom dreve ako buk al. dub... Potom by som si určite so záujmom pozrel ostrie Samozrejme, už podľa hmotnosti to nie je sekera na kálanie hrubšieho dreva. Tak som sa o to ani nepokúšal.
- Je to kvalita
- Ľahká, vyvážená, šikovná sekera z kvalitných materiálov. Dobre sa s ňou pracuje.
Výborne štiepe drevo.
- Super
- Dobre vyvážená, ostrá.
- super
- Fiskars
- 2v1
šikovná vecička do auta a prakticke využitie v lese určite nájde
Výborná na kálanie polien a odstraňovanie konárov zo spílených stromov.
- mala, kompaktna, vyvazena sekerka. dobre nabrusena od vyroby
- puzdro na ostrie sa mi po prvom pade znicilo
- šikovná sekerka
- Sekera dobrá
- Super ľahká sekerka do campu :) z jedného kusu ocele. Super sa drží. Veľká spokojnosť
- Púzdro je praktické. Sekerka nevypadne z púzdra. Ani pri zdolávaní terénu nezavadzia na opasku
- Poslúži aj ako kladivo na zatĺkanie stanových kolíkov.
- Žiadna nevýhoda
- ostrá
- vhodná na malé štiepanie
- Vyborná sekera.
+ kvalita
- zabalená do stretch folie tak, že som ju s nožom odbaloval 10 minút a musel dávať pozor, aby som sekeru nepoškodil. niekedy je menej viac
- ľahká a výborne štiepe
Výhoda
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »